Kustbud blir Ö-Assistans

Den 1 januari 2023 så övergår Kustbud till 100% till Ö-Assistans

Hej!

Nu har du nog hamnat här för att du surfat in på kustbud.se. Från den 1 januari 2023 så tar NMSS AB över hela Kustbud med tydligt fokus på att vidareutveckla smarta, fördelaktiga och efterfrågade tjänster till primärt Stockholms större skärgård. 

NMSS är troligen mer kända med varumärket Sjöassistans där vi på olika sätt assisterar båtägare runt hela Sveriges kust. 

Som grund i vår verksamhet har vi över 600 lokala skeppare och entreprenörer som bor och verkar i det lokala näringslivet ute bland kobbar och skär. 

Vi har varit drivande i kustbud.se i nu två år och vi ser att det finns en stor efterfrågan på lokala tjänster med tydliga fördelar såsom bl a:  

  • Närhet till din leverantör, skulle något behöva kompletteras eller lagas så är hen bara runt hörnet.
  • Minskade onödiga transporter till och från stan eller annan ort.
  • Kvalitet – en lokal entreprenör är många gånger mer beroende av bra betyg på sitt arbete.

Vårt huvudfokus ligger på Stockholms större skärgård, men vi har ett rikstäckande nätverk med över 600 båtar i alla storlekar så har du behov av hjälp där du bor – kontakta oss så får vi se om vi kan hjälpa till. 

Skärmavbild 2022-12-29 kl. 10.23.52

Ö-Assistans – en del av Sjöassistans

Ö- Assistans är en del av Sjöassistans som assisterat båtägare i över tjugo år. Flertalet av våra skeppare är lokala entreprenörer som året runt utför en massa olika tjänster i sina lokala regioner. Detta gör att när du använder Ö-Assistans så bidrar du direkt till ditt lokala näringsliv och ett friskt och växande lokalt näringsliv är grunden för en levande kust och skärgård. Som medlem i Sjöassistans får du rabatt på Ö-Assistans tjänster. 

Inte medlem i Sjöassistans?  Se mer här>>

Logo-SA-röd